Курси першої допомоги
у Дніпрі

Перша допомога з UniSafe – можливо, найважливіші знання у житті.
Може виявитися, що збереження життя та здоров'я близької людини залежатиме лише від вас.


або зателефонуйте нам:

+38 (096) 056-10-66

Слідкуйте за нами у соціальних мережах Facebook и Instagram

Приїзд швидкої допомоги загалом займає 20 хвилин. За цей час ви можете врятувати життя!

Не витрачайте дорогоцінні хвилини на очікування. Адже коли йдеться про життя, кожна хвилина на рахунку. Використовуйте час до прибуття швидкої допомоги на надання перших невідкладних заходів. Таким чином, Ви не тільки підвищите шанси на виживання потерпілого, забезпечивши підтримку життєво важливих функцій організму (дихання та кровообіг), але іноді навіть врятуєте життя людині.

Чого ви навчитеся на курсах?

Враховуючі обставини в Україні, військову агресію та окупацію з боку росії, нами розроблений комбінований курс "UNI+STOPTHEBLEED". Протягом цього курсу ви, як курсант, опонуєте надання допомоги постраждалим в умовах військового часу та обставин. Цей курс є ефективним поєднанням сучасних цивільних і військових протоколів надання допомоги.
Тривалість 8 годин.

Ви також можете пройти окремо тільки курс Uni (котрий триває 4 години до обідньої перерви з 10:00 до 14:00) або курс STOPTHEBLEED, котрий триває також 4 години (початок після обідньої перерви з 14:30 до 18:30). Вартість цих курсів окремо становить 900 грн.

План заняття UNI+STOPTHEBLEED.

Перша частина: 10:00 - 14:00
1. Навіщо це потрібно знати.
2. Як працює наш організм.
3. Особиста безпека.
4. Допомога при колапсі.
5. Допомога при довготривалій втраті свідомості.
6. Дії при раптовій зупинці серця.
7. СЛР (масаж серця + штучна вентиляція легень)
8. Використання дефібрилятора.

Обід.

Друга частина 14:30 - 18:30
9. Міжнародний курс "STOPTHEBLEED.ORG" (Зупинка кровотечі за допомогою турнікетів, тампонади рани, накладання кровоспинних пов'язок)
10. Урочисте вручення МІЖНАРОДНИХ сертифікатів.

План заняття Uni діти.

1. Особливості дитячого організму, з огляду невідкладної допомоги
2. Визначення критичного стану у дитини
3. Правильний алгоритм дій при допомозі дитині
4. Ознаки зупинки серця у дитини
5. Послідовність дій при серцево-легеневій реанімації у дитини
6. Допомога дитині, що вдавилася
7. Допомога при судомах
8. Допомога при важкій алергії
9. Обговорення додаткових тем, які цікавлять слухачів курсу

План заняття STOPTHEBLEED

1. Навіщо Вам цей тренінг.
2. Особиста безпека.
3. Типи кровотеч.
3. Прямий тиск на рану.
4. Ознаки масивної кровотечі.
5. Тампонада рани.
6. Турнікет та його використання.
7. Зупинка кровотечі у дітей.
8. Супутні запитання та відповіді на них.
9. Видача сертифікату міжнародного зразку
Тривалість тренінгу 4 години.
На курсі StopTheBleed ви отримаєте вичерпну інформацію по зупинках кровотеч в умовах цивільної травми, відпрацюєте навички необхідну кількість часу на сучасних манекенах (муляжах ран з реалістичною імітацією кровотеч) та турнікетах у супроводі досвідчених інструкторів з медичною освітою! Досвід і навички отримані під час наших курсів важко переоцінити в наш час! Долучайтеся до однодумців та підвищуйте рівень вашої підготовки!

Усі наші інструктори - кваліфіковані медичні працівники з необхідною сертифікацією для викладання матеріалу і перевірки його засвоєння.

Записатися на курси:

Що таке перша допомога?

Перша допомога це невідкладні заходи щодо порятунку життя, які надають людині або групі постраждалих людей безпосередньо на місці події, до прибуття швидкої допомоги.

Своєчасно надана перша допомога може значно покращити стан того, хто постраждав, а в деяких випадках – навіть врятувати життя!

Неможливо передбачити, де і коли Ви можете зіткнутися з необхідністю надання першої допомоги. Освоєння даних навичок допоможе Вам завжди бути готовим надати невідкладну допомогу, незалежно від ситуації та умов.

Хто може навчитися навичкам першої допомоги?

Засвоїти базові навички надання першої допомоги може кожна людина, зацікавлена ​​в даних знаннях. Наявність медичної освіти для цього зовсім не є обов'язковою. Навички надання першої допомоги необхідні як звичайній людині, яка бажає захистити себе, своїх близьких та друзів, так і великому підприємству, що належить до безпеки своїх співробітників з особливою увагою.

Курси першої допомоги також є актуальними для дітей. Оскільки отримані навички надання першої допомоги можуть стати в нагоді їм у ситуаціях, коли поблизу немає дорослих, здатних надати першу допомогу (дитячі табори, спортивні виїзні збори).

Єдиним обмеженням для вивчення навичок з надання першої допомоги є загальний стан людини або вік, який не дозволяє адекватно, ефективно і безпечно надавати першу допомогу потерпілому.

Наші клієнти

Відгуки про наші курси

pic-4

“Велика подяка активістам, усім хто створює такі корисні курси. Так відбувається, що я постійно потрапляю у екстрені ситуації, котрі потребують від мене швидких дій. Завдяки цим заняттям мені вже не так вже не так лячно опинитися віч на віч з проблемою. Те, що ми вчили у школі та бачили по ТБ мало чим зможе допомогти. Знання, отриманні на практичних заняттях (з манекенами) дають шанс у необхідний момент надати ефективну допомогу. Ми усі сподіваємося, що цього ніколи не трапиться. Але краще бути готовими. Дякую за Вашу роботу, хлопці і дівчата! Ви робите дуже важливі речі!”

- Галия Захарченко
pic-4

“Інформаційне наповнення на високому рівні. Організаторам вдалося у цей час вкласти величезну кількість необхідної та корисної інформації. Дуже сподобалася організація подачі матеріалу. Інформація подається з максимальною доступністю для людей далеких від медицини. Але ж і ті, хто раніше був присутнім на подібних семінарах, знайдут для себе багато нового та цікавого.”

- Александр Юрченко
pic-4

“Щиро дякую організаторам курсу. Вважаю, що цей курс дуже корисний кожній людині! Сподобалася подача матеріалу, зрозуміло, у легкій,невимушеній формі. Після курсу, сподіваюся, що зможу надати кому-небудь допомогу та не розгубитися в екстреній ситуації. Загалом, ще раз велике дякую!”

- Катя Пилюгина
pic-4

“Дякую велике, хлопці і дівчата! Ціми знаннями і навичками має володіти кожен з нас, щоб не бути статичним свідком нещасного випадку, а навпаки, врятувати чиєсь життя! Дізналася багато нового. Дійсно, дуже дружня, приємна атмосфера, де я з цікавістю слухала теорію та закріпила усе на практиці, під наглядом спеціалістів на дуже реалістичних манекенах!”

- Валерия Алипова

“Велика подяка усій команді UniSafe та Кирилу зокрема за отриманні знання та навички. Після проходження курсів та практичних занять відчуваєш себе на багато більш впевненим і чітко розумієш, що, коли і в якій ситуації робити. Дякую за чудову атмосферу, якісне викладання матеріалу, отримані знання та безцінні практичні навички. Приємно знати, що є подібні активні і небайдужі професіонали як Кирило і команда UniSafe!”

- Сергей Старовойтов

Фото з наших курсів



Про нас

Організація UniSafe створювалася з метою збільшити кількість свідомих людей, які піклуються про себе та оточуючих. Історично так склалося, що в групах люди досягають більшого, ніж окремо.

Ідея створити UniSafe з'явилася ще 2006 року. Коли закінчивши медінститут, отримавши спеціальні знання, нам прийшло усвідомлення того, що володіти основними медичними знаннями бажано, якщо не всім, то дуже багатьом. Вміння надати допомогу собі та стороннім людям повністю відповідає ідеї колективної безпеки. Саме ідея колективної безпеки і стала тим давнім поштовхом до прогресу та еволюції, які виділили людину з тваринного світу та зробили тим, ким вона є зараз. Без спільних дій та турботи один про одного сьогоднішній світ був би неможливим. Десятки тисяч років тому розрізнені групи людей об'єднувалися в племена та громади для виживання, у результаті утворилися народи, нації та, зрештою, держави. Сильна сторона держави – вузька спеціалізація її громадян, заради максимальної ефективності взаємодії, вона ж, водночас і найслабша, бо при збої в роботі системи окремі її механізми – люди в нестандартній ситуації, що загрожує здоров'ю чи життю, не знають «що робити? ».

Завдання UniSafe відповісти на запитання «що робити?» і, головне - "як робити?". Навчаючись методики надання невідкладної допомоги, ви берете участь в еволюції людини і суспільства.

Тому ми організували UniSafe – щоб допомогти всім бажаючим отримати такі важливі знання, як навички надання першої допомоги.

Чи буде Вам похід у гори, сплав по річці, стрибок з парашутом; ви живете екстримом, або займаєтеся у спортивному залі; любите прогулянки на велосипеді, або Ваша дитина  – непосида, важливо знати про правила першої допомоги.

Зменшити ризик наслідків травми або нападу легше, коли знаєш, як допомогти постраждалому і як убезпечити себе.

Наші лектори – практикуючі лікарі та сертифіковані інструктори міжнародної організації EFR (Emergency First Response).

Ми прагнемо донести знання про першу допомогу таким чином, щоб вони залишилися з Вами надовго!

Ми навчимо Вас діяти правильно та ефективно!

Розповівши про нас в соц. мережах, ви сприяєте збільшенню кількості людей, готових прийти на допомогу вам та вашим близьким!